Klänning - Whale aop wing dress
Klänning - Whale aop wing dress
Klänning - Whale aop wing dress

Klänning - Whale aop wing dress Rea

50%

Storlek

Artikelnummer

TG-1925012428-7

Lagerstatus

SLUT

199 kr399 kr

inkl. moms

Beskrivning

Naturvit jerseyklänning från Mini Rodini med kort volangärm och printade valar i rosa. Tillverkad i GOTS-certifierad ekologisk bomull med inslag av stretch för extra komfort. Klänningen har en samlad elastisk midja som öppnar till en utställd kjol och den stängs med tryckknappar baktill.

• Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett

• 95 % ekologisk bomull, 5 % elastan

• GOTS-certifierad

• Tillverkad i Turkiet

Klänningen är tillverkad hos en leverantör där Mini Rodini har implementerat ett projekt med levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, betalar de ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Eftersom att Mini Rodini arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker de att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här klänningen är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

Certifiering: GOTS

Komposition: Ekologisk

Certifierat av: ICEA Istituto per la Certificazione Etica e Ambientale

GOTS-kod: GOTS 2015-017

Tillverkare

Namn

Mini Rodini

Andra har också köpt