Shorts Banana ljusblå
Shorts Banana ljusblå
Shorts Banana ljusblå

Shorts Banana ljusblå Rea

50%

Storlek

Artikelnummer

TG-1923014250-5

Lagerstatus

SLUT

174 kr349 kr

inkl. moms

Beskrivning

Mini Rodini - Ljusblåa snygga sweatshorts sydda i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull med frottéinsida. Frottétyget är lättskött, håller passform tvätt efter tvätt och absorberar fukt för att hålla huden torr. Resår och dragsko i midjan ger rörelsefrihet samtidigt som de håller shortsen på plats, medan banan-applikationen i screentryck ger en lekfull twist till detta vardagsplagg.

• 100 % ekologisk bomull

• GOTS-certifierade

• Tillverkade i Turkiet

Mini Rodini:

Shortsen är tillverkade i en fabrik där Mini Rodini har implementerat levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. De här sweatshortsen är GOTS-certifierade – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

Certifiering: GOTS

Komposition: Ekologisk

Certifierat av: ICEA Istituto per la Certificazione Etica e Ambientale

GOTS-kod: GOTS 2015-017

Tillverkare

Namn

Mini Rodini