Overall Pico baby gul
Overall Pico baby gul
Overall Pico baby gul
Overall Pico baby gul

Overall Pico baby gul

Storlek

Artikelnummer

TG-1921010523-1

Lagerstatus

SLUT

899 kr

inkl. moms

Beskrivning

Mini Rodini - Gul snygg babyoverall i återvunnen polyester och ekologisk bomull med vattenavstötande BIONIC-FINISH® ECO-impregnering och en extra len känsla. Pico-overallen fungerar i alla väder.

● Blixtlåsskydd på toppen av blixtlåset för att skydda hakan

● Fuskfickor med tryckknapp

● Resår i midjan bak för bättre passform

● Muddar i ärm- och benslut

● Avtagbar huva

● Pandamärke i konstläder som matchar blixtlåskläppen

● Yttermaterial som andas med 3000 g/m2/24h är vattentätt med 3000 mm vattenpelare

● Yttertyg 65 % återvunnen polyester, 35 % ekologisk bomull

● Foder 100 % återvunnen polyestersatin

● BIONIC FINISH® ECO

● Tillverkad i Kina

Mini Rodini:

Den här overallen har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO. I de allra flesta vattenavstötande impregneringarna på marknaden idag är användandet av fluorkarboner snarare en regel än undantag. Fluorkarboner bryts ner väldigt långsamt i naturen, sprids lätt och finns idag världen över. De hämmar fortplantningsförmågan och misstänks även orsaka cancer. BIONIC-FINISH® ECO görs i en alternativ teknik och är helt fri från fluorkarboner, formaldehyd och paraffin.

Overallen är GRS-certifierad vilket försäkrar att den består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Tillverkare

Namn

Mini Rodini