Onesie - Cat campus
Onesie - Cat campus
Onesie - Cat campus

Onesie - Cat campus Rea

REA

fb

Storlek

Artikelnummer

TG-1874014323-1

Lagerstatus

SLUT

299 kr599 kr

inkl. moms

Beskrivning

"Gul onesie i 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull med ett heltäckande print med pumor och texten ”Cat Campus”. Onesien har huva, mjuka muddar vid ärm- och benslut och ett färgmatchande och smart placerat nylonblixtlås för enkel påklädning. Borstad insida ger en len känsla och värme. De uppvikta muddarna vid bensluten är extra långa – vik ner muddarna när barnet växer och förläng plaggets livslängd. Dragkedjan är tillverkad av YKK - en världskänd japansk leverantör, vars produkter är synonyma med precision och hållbarhet.

• 100 % ekologisk bomull

• GOTS-certifierad

• Tillverkad i Turkiet

MINI RODINI: Onesien är tillverkad i en fabrik där Mini Rodini har implementerat levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här onesien är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

"

Tillverkare

Namn

Mini Rodini