Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör i samarbete med speditörer som Posten, Schenker och DHL. 
Vid outhämtat paket debiteras en avgift om 300kr

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 1-3 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om det är beställningsvara. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan och informerar dig alltid.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. 

Frakt

Mindre produkter levereras oftast hem direkt till din bredlåda alternativt till ditt närmaste Postombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. 
Frakt 39:-. Fri frakt över 599:-

Hämta i butik

När du väljer Hämta i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa eller annars går det bra att betala när du kommer till butiken. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande eller ett SMS till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas.

Vår butik har öppet:
mån-fre 10-18
lör: 11-15
Adress: Torggatan 1, Linköping
Vid högtider kan vi ha ändrade öppettider