Jacka Pico gul
Jacka Pico gul
Jacka Pico gul
Jacka Pico gul

Jacka Pico gul

Storlek

Artikelnummer

TG-1921011123-1

Lagerstatus

SLUT

899 kr

inkl. moms

Beskrivning

Mini Rodini - Gul supersnygg allvädersjacka i återvunnen polyester och ekologisk bomull med vattenavstötande BIONIC-FINISH® ECO-impregnering och en speciell behandling som ger en extra mjuk känsla.

● Blixtlåsskydd bakom blixtlås för extra vindskydd och övervik för att skydda haka

● Knappslå med tryckknappar

● Fickor fram med lock och tryckknapp

● Muddar i ärmslut och krage med ribbad insida

● Avtagbar huva

● Pandamärke i konstläder som matchar blixtlåskläppen

● Yttermaterial som andas med 3000 g/m2/24h är vattentätt med 300 mm vattenpelare

● Yttertyg 65 % återvunnen polyester, 35 % ekologisk bomull

● Foder 100 % återvunnen polyestersatin

● BIONIC-FINISH® ECO

● Tillverkad i Kina

Mini Rodini:

Den här jackan har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO. I de allra flesta vattenavstötande impregneringarna på marknaden idag är användandet av fluorkarboner snarare en regel än undantag. Fluorkarboner bryts ner väldigt långsamt i naturen, sprids lätt och finns idag världen över. De hämmar fortplantningsförmågan och misstänks även orsaka cancer. BIONIC-FINISH® ECO görs i en alternativ teknik och är helt fri från fluorkarboner, formaldehyd och paraffin.

Jackan är GRS-certifierad vilket försäkrar att den består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Tillverkare

Namn

Mini Rodini