Hudvård - Organic Tvål/Shampoo Top to toe wash
Hudvård - Organic Tvål/Shampoo Top to toe wash
Hudvård - Organic Tvål/Shampoo Top to toe wash
Hudvård - Organic Tvål/Shampoo Top to toe wash

Hudvård - Organic Tvål/Shampoo Top to toe wash Rea

REA 30%

Artikelnummer

TG-6001302

Lagerstatus

SLUT

139 kr199 kr

inkl. moms

Beskrivning

Organic top to toe wash 500 ml – En fantastisk ekologisk produkt där du har 3 i 1 effekten, en utvecklad produkt för att tvätta kropp och hår, du kan även använda produkten för att skapa en roligare badupplevelse då den blir till bubbelbad i vattnet. Produkten är från Sebras hud/hårvårds serie där allt är organiskt. Top to toe wash är utvecklad och producerad i Danmark. Innehåller inga dofter och färgämnen vilket gör denna produkt lämplig för allergiker och skonsam på den nyfödda känsliga huden. Produkten är tillverkad av 99% naturliga ingredienser som aloe vera och lämplig för daglig användning.

Top to toe wash har följande certifieringar och märkningar: Svanen (Det officiella nordiska miljömärket) - när du väljer en Svanenmärkt produkt, kommer du att bidra till att minska förbrukningen av miljöbelastningen - du kan vara säker på att denna produkt är i den bästa på marknaden.

Astma Allergi Nordic varumärke - produkter med denna etikett rekommenderas för personer som lider av astma, allergier och annan känslighet - och för alla andra som vill undvika parfym och allergener.

Ecocert Cosmos Organic varumärke - detta märke är din garanti för en ekologiskt certifierad produkt som uppfyller strikta regler för ekologiskt jordbruk och miljöprocesser.

Vegan Society varumärke - detta varumärke är en internationellt erkänd och registrerad symbol för märkning av veganska och vegetariska produkter och tjänster.

För fler produkter från Sebras hud/hårvård serie finns även: bodylotion, skummande schampo och babyolja.

Top to Toe Wash Ingredients:

Aqua, Aloe vera ,Glycerin, Lauryl Glukosid, Sodium Coco-Sulfate, Sodium kokoamfoacetat, Citronsyra, Natriumbensoat, Disodium kokoyl glutamat, Sodium kokoyl glutamat, natriumklorid, natriumsulfat, Hydrolyserat vegetabiliskt protein, Kaliumsorbat, Natriumglukonat , Natriumhydroxid.

Tillverkare

Namn

Sebra

Andra har också köpt